BN Skilte A/S

Uddannelsessektor - universiteter, skoler m.m.

BN Skilte har stor erfaring i rådgivning og planlægning af skilteløsninger til uddannelsessektoren. 

Vores erfaring er hentet fra folkeskoler over gymnasier til universiteter og andre læreanstalter.

Vi kan bidrage med værdifuld specialviden i projekterings-fasen og færdes hjemmevant i selv de mest sammensatte teams. Vi kender de særlige forhold, der gælder på moderne uddannelsesinstitutioner, og er på forkant med lovgivningen. 

Sidst, men ikke mindst kan vi tilbyde økonomisk realistiske skiltesystemer, der både er lette at tilpasse en foranderlig hverdag, og robuste nok til at modstå livets hårde skole. 

Alle skoler er forskellige
Skoler og læreanstalter er forskellige og har forskellige behov. Hvor småbørn ofte bliver i samme lokale, breder de ældre elever sig over et større område og bruger flere faciliteter. Pædagogisk er der også forskelle. 

Skiltning til de små handler om bekræftelse og omsorg, hvor større elever efterspørger enkelhed og ro. En skiltesystem designet med omtanke og passende brug af farve og grafik vil altid virke befordrende på miljøet.

Skoler og universiteter konkurrerer indbyrdes og sender signaler til deres omverden på samme måde som andre virksomheder. Og høster samme klare fordele ved professionel omgang med image og kommunikation. 

Set med designerbriller vil en klart defineret virksomheds-identitet til enhver tid styrke skolens profil og omdømme

Vil du vide mere om skiltning til uddannelsesektoren, så kontakt os her.Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS