BN Skilte A/S

Processen - fra idé til virkelighed

BN SKILTE er totalleverandør af skilteløsninger. Virksomhedens kompetencer dækker alle områder i forbindelse med etablering eller renovering af skilteløsninger. Der er en del processer, som er nødvendige for et vellykket skilteprojekt.

Skiltedesign
Skiltets udtryk udvikles ofte på baggrund af den grafiske identitet virksomheden har i dag, eller skal ” have i morgen”. Vi tilbyder al den kompetence og kreativitet vi har in-house, men udviklingen sker ligeså ofte i tæt samarbejde med kundens egne designere, reklamebureauer, arkitekter, eller butiksudviklere.

Produktion
Masser af erfaring kombineret med solidt håndværk er den kompetence, som ligger bag BN SKILTE ’s produktion.  Vi har formået at forbinde det gode gamle håndværk med den nyeste teknologi og har hele tiden fokus på nye muligheder.

Montage
Et af de vigtigste områder hos os er - her bliver ”ideen til virkelighed”. Vi har valgt, at skilte produceret af BN SKILTE også skal monteres af BN SKILTE. Vores kunder vil opleve et hold af professionelle BN SKILTE montører, der har flere års erfaring. Kombineret med en serviceminded indstilling, sørger montørerne for, at skiltene monteres korrekt.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse er en vigtig detalje, hvis skiltet stadig skal skabe den værdi, som var tænkt ved etableringen. Derfor tilbyder vi også vore kunder skilte-vedligeholdelse, både som enkeltopgave, men også ved indgåelse af serviceaftaler.

Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS