BN Skilte A/S

Den Blå Planet

Det nye Danmarks Akvarium - Den Blå Planet - har været en enorm publikumssucces lige fra starten. BN Skilte involveret i udstillingsløsningen.

Den Blå Planet - National Aquarium Denmark - har fået en helt forrygende start med nu over 1.000.000 besøgende siden åbningen i slutningen marts måned. Forud er gået en meget lang periode med at forme bygningen både arkitektonisk, men også i høj grad indholdsmæssigt i forhold til at give publikum en fantastisk oplevelse. 

BN Skilte A/S har sammen Kvorning Design og Kommunikation været involveret i at skabe store dele af udstillingen i form af informationsbjælker ved alle akvarierne, temaopstillinger rundt om i bygningens dele samt diverse informationselementer i form af skærme og multifunktionsstandere rundt om i bygningen.

Når gæsterne på Den Blå Planet skal have information via infostandere eller bruger de interaktive touchskærme ved akvarierne, er det det dansk udviklede content management system TYPO3, der ligger bag og styrer al tekst, billeder og video.

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium med mere end 20.000 dyr og syv mio. liter vand.

Tilbage til oversigten

Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS