BN Skilte A/S

KFST i nyt domicil

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen rykker ind i en moderniseret fabriksbygning i Valby. Møderumskiltning med iPads.

Konkurrence- og Forbruger-styrelsen (KFST)  omdannede hen over årsskitet en gammel fabriksbygning i Valby til et nyt flot domicil, som udover Konkurence - og Forbrugerstyrelsen selv også huser blandt andet Forbrugerombudsmanden og Forbrugerklagenævnet foruden Energistyrelsen.

Signuption fik fornøjelsen af at være med til at omdanne den gamle fabriksbygning til nye lækre kontorer og mødelokaler. Udenfor blev indgangen synlig med støbte bogstaver og logo i lakeret bronze. Indenfor blev det til adskillige meter dekorationsfolie til glaspartier ved møderum mm., foruden en række stilfulde glasskilte til både skriveborde i storrums-kontorer og til de faste lokaler såsom toiletter, køkken mv.

Først i staten med iPads til møderum
Udover den mere statiske skiltning blev KFST også den første institution i staten, som fik installeret iPads ved møderum til både visning og bookning af møderumsaktiviteter. Hele 32 mødelokale-iPads er nu integreret med Statens IT så medarbejderne kan booke møde- og konferencelokaler direkte fra deres arbejdspladser.

Tilbage til oversigten

Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS