BN Skilte A/S

Fremtidens Plejehjem

På Fremtidens Plejehjem i Aalborg Kommune, tages gæster, pårørende og besøgende imod af den allestedsnærværende, virtuelle receptionist.

Den virtuelle receptionist fra AskCody gør vejvisning, registrering af pårørende og øvrige gæster, samt information til og fra personale, pårørende og borgere lettere end nogensinde før.

Ved hovedindgangen, samt centralt placeret i bygningens hall, mødes gæster og pårørende af opstillede touchskærme med adgang til en let og intuitiv vejviser (AskCody WayFinder) der viser vej rundt på plejehjemmet.

Samtidig vises en oversigt over dagens aktiviteter i huset, beboere,samt personale på arbejde her og nu. Den virtuelle receptionist tilbyder endvidere registrering af pårørende og udefrakommende gæster. Checker man ind som pårørende informeres borgerens kontaktperson (plejepersonale) om den pårørendes ankomst via carePlan,og borgeren informeres via Trivselsskærmen (fra e-mergency) om, at den pårørende er på vej.

Det gør det trygt og imødekommende for pårørende, samt trygt og sikkert for personale og borger at alle er underrettede om besøg.

Se faktablad om Fremtidens Plejehjem i Aalborg her

Se mere om Virtuel Receptionst her

 

 

Tilbage til oversigten

Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS