Godt set BN Skilte A/S

EN-1090 certificering af BN Skilte A/S

BN Skilte A/S har implementeret arbejdsgange og retningslinjer i produktionen af skilte og er nu blevet certificeret i henhold til DS/EN 1090.

Det er vigtigt ikke at lave fejl når det gælder byggeri. EU har udarbejdet fælles retningslinjer for produkter til anvendelse i byggeriet, og kravet om CE mærkning af byggevarer - herunder skilte – har været et lovkrav siden den 1. juli 2014.

BN Skilte A/S har implementeret arbejdsgange og retningslinjer i produktionen af skilte og er nu blevet certificeret i henhold til DS/EN 1090 1/2/3. Konkret gælder certificeringen pyloner og udhængsskilte med fodplader.

For at kunne opnå godkendelsen, har vi siden maj 2014 arbejdet på en kvalitetshåndbog, som gør det muligt at følge DS/EN 1090. Derudover har vores smede erhvervet svejsecertifikater både til svejsning i stål og aluminium, ligesom vores smedeteam i samarbejde med en svejsespecialist har udarbejdet procedurer til aluminiumsvejsningen.

Undervejs i forløbet har de konsulenter, som vi har samarbejdet med, bekræftet at de pyloner og udhængsskilte, som vi løbende har produceret faktisk overholder præcis de krav, som bliver stillet i DS/EN 1090-1.

BN Skilte A/S har således over lang tid produceret i henhold til EN-1090 – men nu er hele dokumentationssiden, og dermed certificeringen så også fuldstændig på plads. Kvaliteten af vores produkter bliver nu fuldt ud dokumenteret på baggrund af vores kvalitetsstyringssystem.

Tilbage til oversigten

Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS