BN Skilte A/S

Digitale skilte / AskCody

BN Skilte A/S er autoriseret AskCody® forhandler og leverer vejvisningsløsninger til bygninger, digitale skilte, komplette mødebookingsystemer og intelligente gæsteregistrerings systemer, og skaber hermed enestående rammer for gode brugsoplevelser i fleksible og dynamiske miljøer.

Løsningerne fra AskCody® medvirker til at optimere arbejdsgangene ved mødebooking, gæstehåndtering, og det at vise gæsten, brugeren, den studerende eller patienten trygt og sikkert på vej.

Vi er totalleverandør af digitale wayshowing- og informationsløsninger på digitale platforme, med fokus på at skabe digitale tilgængeligheds- og informationsløsninger, for kontorhuse, undervisningsmiljøer, hospitaler m.m. i forhold til at gøre det let at finde vej og gøre det nemt at være gæst.

Alle løsninger baseret på AskCody® er modul-baserede. Det gør det nemt for brugeren konstant at skalere produktet og ydelserne efter behov. Samtidig er alle løsninger webbaserede og OS-uafhængige. Det gør implementeringen og ibrugtagningen hurtig og flydende, og gør det let for brugeren at komme igang.

AskCody® er forankret i mere end 20 års praktisk og teoretisk erfaring i løsningen af wayfinding udfordringer på sygehuse, uddannelsesinstitutioner og i offentlige bygninger, og har som erklæret mål om at formidle og skabe tryghed for den enkelte bruger, således at brugeren altid føler sig sikkert på vej til sit mål.

Som AskCody partner besidder vi alle kompetencer til at gøre din hverdag lettere med AskCody® og kan sikkert guide dig igennem hvilke produkter, services og løsninger der passer til din virksomhed, hvad enten det drejer sig om digitale møderumsskilte, gæsteregistrering, mødebooking eller at vise dine gæster og besøgende vej med AskCody® WayFinder™.

Hardware - skærme og ramme
Udover den nødvendige software baseret på AskCody, kan vi levere de nødvendige hardware dele, såsom professionelle skærme fra 10" til 65" og leveret i en designet indpakning i form af steler, vægmoduler mm. og med eller uden touch.

Til møderum og udstillinger anvender vi både professionelle skærme og iPads. iPads eller andre tablets anvendes i større og større omfang indpakket i en sikker og elegant ramme.

WayFinder™

Find vej i bygninger med din mobiltelefon som med GPS'en i trafikken.

ActivityView™

Vis dagens aktiviteter i din bygning på digitale oversigtsskilte.

Today+™

Vis dagens aktiviteter i dit møde-, konference- eller undervisningslokale med digitale møderums-skilte

Welcome+™

Tag imod gæster og besøgende med det digitale gæste-registreringssystem

Booking+™

Book møder, lokaler, forplejning og mødefaciliteter på en nem og enkel måde

Receptionist+

Virtuel reception med gæsteregistreing, kort, lokale og aktivitetssøgning, advisering via SMS

Connect™

Integrer løsningerne fra AskCody® direkte i dit kalendersystem

Digitale skærme

Digitale skærme til mange formål 10"-65" - indbygget og med mulighed for touch

Rammer mm

Rammer til fx iPads til sikker væg- eller bordmontage. Fritstående standere m.m.

Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS