BN Skilte A/S

Boligsektor - boligforeninger og -områder m.m.

En gennemarbejdet skiltning tager altid hensyn beboernes ønsker, men går ikke på kompromis med læsbarhed, synlighed, og let forståelige henvisninger til glæde for alle.

Uanset om det drejer sig om renoveringsopgaver i den ældre boligmasse eller om nybyggeri er det, foruden de rent praktiske funktioner, vigtigt at skiltningen harmonerer med arkitektur, giver området karakter og formidler boligforeningens visuelle identitet.

Boligområder er ofte store og komplekse så det at finde vej kan være besværligt. Vi har erfarne konsulenter som er eksperter i at lægge den rette strategi og opbygge skiltningen så den bliver harmonisk og funktionel.

I særlige områder kan skiltningen supporteres af AskCody WayFinder, der giver særlige søge muligheder, og viser den letteste vej til boligen.

Boligområder kan være præget af stor udskiftelighed. I vores sortiment findes mange inden- og udendørs skilteprodukter, der tilgodeser en høj grad af fleksibilitet og er meget lette at opdatere for ejendommens servicepersonale.

Udendørs og ubeskyttede miljøer kan være hårde ved alt gadeinventar. Vi udvikler skiltning, der er skræddersyet til opgaven og som både er hårdfør og robust så skiltene, med regelmæssig vedligeholdelse, vil stå præsentable selv efter mange års brug.

Vil du vide mere om skiltning til boligsektoren, så kontakt os.Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS