BN Skilte A/S

BN huset

BN Skilte A/S sælger, producerer og monterer udendørs og indendørs skilte på et højt fagligt niveau. Vi servicerer og rådgiver det professionelle skiltemarked i Skandinavien med stor kompetence indenfor salg, service, design og produktion.

BN Skilte er en privatejet virksomhed med rødder tilbage til 1962, etableret af Bent Nicolajsen. Kerneværdierne var dengang:  

 

  • Godt håndværk   
  • Ærlig og oprigtig rådgivning   
  • Det vi siger, er det vi gør

Det er de samme værdier, der gælder i dag. De nuværende ejere sørger for, at det gode håndværk går fint i spænd med den nyeste teknologi.

Vi er ”herre i eget hus” når vi taler produktion, hvilket giver os stor fleksibilitet og effektiv styring af alle processer.Siden 1971 har vi haft vores base i den nordlige del af Randers.

Vi råder i dag over 3500 kvm, fordelt på salg/administration, produktion og montage. Øst for Storebælt, har har vores udgangspunkt været Roskilde i en længere årrække, mens vi nu - efter overtagelsen af Signuption ApS - har etableret os Filmbyen i Hvidovre.

BN Skilte er kendt for at skabe gode og langvarige relationer. I dag er vi knap 50 dedikerede medarbejdere, der brænder for at skabe positive resultater i samarbejde med vore kunder.

 

 

Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS