BN Skilte A/S

Bannere og reklameflag

Et reklamebanner giver en høj synlighed og har sin styrke i at kunne monteres næsten alle steder. Uanset, om reklamen skal dække hele gavlen på en lagerbygning eller bruges som blikfang for en kampagne i en detailbutik,  så gælder det om at vælge det rigtige materiale og den rette løsning.

Bannere eller reklameflag kan anvendes i en lang række af meget forskellige situationer  fx messer, udendørsreklame, indendørsreklame m.m.

Hvilken slags bannere eller reklameflag, du skal vælge, afhænger af hvilken situation, du skal bruge det i. Der er mange muligheder indenfor bannere, reklameflag og print. Men vi kan bistå med en gedigen løsning til de fleste formål.

Der kan være sikkerhedsmæssige overvejelser, både hvis banneret skal hænge indenfor og udenfor. For eksempel bør det overvejes, om der skal anvendes et brandhæmmende materiale.

Uanset om det er bannere, reklameflag og flagstænger, så er det væsentligt at kunden for en fornuftig investering får stor signal-værdi, ved at få sit logo eller budskab hævet over tagryggen, for på denne måde at blive spottet på stor afstand.Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS