BN Skilte A/S

Welcome+ / Gæsteregistrering

Én digital receptionist
Welcome+ er din digitale receptionist, der sikrer at dine gæster bliver taget godt imod ved ankomst til din bygning. 

Registrerer gæsten i tre lette trin
Gæsten indtaster sine oplysninger, vælger hvem gæsten skal til møde med, og modtager derefter med det samme en sms eller mail om at gæsten er registreret som ankommet i virksomheden. Er printmodulet tilvalgt (fås ikke til iPad) udskrives samtidig et gæstekort.

Samtlige mødeværter i virksomheden
Uanset om du ’bor’ i et kontorfællesskab, et offentligt administrationskontor eller en større privat virksomhed, kan Welcome+ administrere dine gæster, for dig som mødevært, sådan du som mødevært og mødeholder let bliver informeret om gæstens ankomst, og gæstens oplysninger let registreres.

En nem og informerende måde
Welcome+ sikrer at du, som mødevært, altid får besked med det samme, din gæst er ankommet. Således kommer ingen til at vente og blive frustreret over ikke at blive afhentet, og du sparer receptionisten for ressourcer, da denne ikke længere skal bruge tid på at finde mødeholder og informere om gæstens ankomst.


Mere info


I alle større bygninger
Der er stort set ikke nogen bygning, hvor Welcome+ ikke vil kunne ressourceoptimere på receptionistens, gæstens samt mødeværtens tid, og sikrer at gæsten modtager rette information på rette tid og sted. Informer gæsten om adgang til gæste-wifi, kode til p-kælder, eller anden vigtig information, så snart gæsten har registreret sig direte i mailen eller på sms til denne.

For alle virksomheder og institutioner
Undervisningsinstitutioner, offentlige bygninger, , kontorfællesskaber, boligforeninger mv. er blot et udpluk, af hvilke instanser der gør brug af AskCody® Welcome+. 

Uendelige integrationsmuligheder
Bruger du eksempelvis Microsoft Exchange, Outlook, Office 365, Windows Server Active Directory eller Google Calender, er AskCody® forberedt til at blive implementeret i det ressource-bookingsystem du allerede gør brug af. Funktioner og layout tilpasses netop din virksomhed og dennes identitet. Vis dagens mødeaktiviteter direkte fra Outlook på Welcome+ når gæsten registrerer sig, og gør det let for gæsten at finde vej til det rette møde, og integrer dine AD-brugere for let brugerhåndtering.

Ressourceoptimerende løsninger
Welcome+ justeres løbende for at sikre at det altid står mål med den pågældende teknologiske nutid. Nye integrationsmuligheder implementeres løbende og smart funktioner tilføjes. Bl.a. den helt nye gæstehåndteringsfunktion, der gør det muligt at vise registrerede gæsters navne, på de digitale møderumsskilte Today+

Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS