BN Skilte A/S

Today+ / Digitale møderumsskærme

Én møderumsskærm
Det digitale møderumsskilt Today+ gør det let for brugere og besøgende at få et overblik over dine mødelokalers aktiviteter og gør det let for brugere og besøgende at booke lokaler direkte fra skærmen, og ind i lokalets kalender.

For alle brugere
Studerende, besøgende, eksterne leverandører, patienter, eksterne undervisere, mv. er blot et udsnit af AskCody®brugergruppe, der alle har glæde af at have adgang til nyeste information om lokalets aktiviteter, og altid have overblikket over om et lokale er ledigt eller optaget. 

Ved alle typer lokaler
Today+ fungerer optimalt som møderumsskilt, men også som digital dørskilt ved undervisningslokaler, grupperum, konferencerum, auditorier og alle typer af dynamiske lokaler, hvis aktiviteter styres i en kalender, eksempelvis Outlook/Exchange.

Viser dagens lokaleaktiviteter
Aldrig mere usikkerhed omkring et lokales tilgængelighed eller hvad der foregår i lokalet, da optaget/ledigt illustreres tydeligt på selve skiltet. Today+ giver et fuldstændigt overblik over dagens opdaterede aktiviteter og altid nyeste information, direkte fra Outlook eller Google Calendar.


Mere info


Til alle bygninger
Today+ passer ind i samtlige virksomheder og institutioner. Ingen bygning er for lille eller for stor. Today+ baserer sig på Apples iPad, der gør det let at komme igang. Alt der kræves er adgang til el-nettet og trådløst netværk.

For alle virksomheder og institutioner
Undervisningsinstitutioner, offentlige bygninger, sygehuse, kontorfællesskaber, boligforeninger mv. er blot et udpluk, af hvilke instanser der gør brug af AskCody® Today+. Det skaber overblik og signalerer orden og struktur. Når gæster ankommer til møder, bliver de taget imod af skilte, der viser præcis den mødeaktivitet de skal deltage i. Det skaber tryghed for gæsten.

Uendelige integrationsmuligheder
Bruger du eksempelvis Microsoft Exchange, Outlook, Office 365, Windows Server Active Directory eller Google Calendar, er AskCody® forberedt til at blive implementeret i det ressource-bookingsystem du allerede gør brug af. Funktioner og layout tilpasses netop din virksomhed og dennes identitet. Skiltet tilpasses din virksomheds identitet og matcther din profil.

Fremtidssikrede løsninger
Optimer anvendelsen af dine dynamiske lokaler og gør det let for ansatte, brugere, studerende eller besøgende at finde vej til præcis det lokale de skal være i. Today+ gør det at bevare overblikket og ledige lokaler, og let at booke ad-hoc møder.


Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS