BN Skilte A/S

ActivityView / Digitale oversigtsskærme

En aktivitetsskærm
Når ansatte eller gæster træder ind i din bygning bliver de mødt af aktivitetsskærme, der viser et overblik over dagens aktiviteter og møder, hvor disse finder sted, hvem der afholder møderne, og hvad tid de finder sted. Det skaber tryghed og gør det let for gæsten at finde vej til rette lokale.

Visning af alle dagens aktiviteter
Så snart du indtaster aktiviteter i dit bagvedliggende ressourcebookingsystem og booker møderne i Outlook/Google Calender, opdateres aktivitetsskærmene øjeblikkeligt, således, at alle i bygningen har mulighed for altid at holde sig opdateret om dagens begivenheder.

For alle brugere
Studerende, besøgende, eksterne leverandører, patienter, eksterne undervisere, personale, mv. har alle stor glæde af ActivityView og alle har med det samme de træder ind i bygningen et fuldstændigt overblik over aktiviteter og events i din bygning. 

Til alle slags aktiviteter
Har du brug for at annoncere at vigtigt møde, har du arrangeret en speciel aktivitet, du gerne vil informere om, vil du byde en speciel gæst velkommen, eller har du brug for at kunne komme med en servicemeddelelse til alle i bygningen, så er ActivityView det helt rette værktøj til dig og din bygning.

 

 


Mere info


I alle bygninger
ActivityView passer perfekt ind i alle bygninger, idet funktionen er at skabe et overblik over dagens aktiviteter i bygningen og gøre det let for alle at finde vej til deres lokale eller møde.

For alle virksomheder og institutioner
Undervisningsinstitutioner, offentlige bygninger, kontorfællesskaber, boligforeninger mv. er blot et udpluk, af hvilke instanser der gør brug af AskCody® ActivityView. Alle kan signalere orden og struktur for, og skabe en øget profilering af virksomheden.

Uendelige integrationsmuligheder
Bruger du eksempelvis Microsoft Exchange, Outlook, Office 365, Windows Server Active Directory eller Google Calender, er AskCody® forberedt til at blive implementeret i det ressource-bookingsystem du allerede gør brug af. Funktioner og layout tilpasses netop din virksomhed og dennes identitet. Det er medvirkende til at brande din virksomhed eller institution.

Fremtidssikrede løsninger
ActivityView sikrer en nem og lettilgængelig aktivitetsoversigt, der ressourceoptimerer din organisation, og gør det let for alle at finde vej til aktiviteter og events. Det gør det samtidig let at se hvilke lokaler der er ledige, og optimerer herved mødebookingprocessen.

Ring på 86 42 13 77

   eller Send os EN besked

*
*
*
TYPO3 CMS